Index du forum[EN] Airlines Manager in English> › Help and Bugs> › Airlines Manager: Professional> Voir les nouveaux messages | Voir mes messages

Problems to finish staff training

All about bug reports of the Professional mode (formerly AM2)

Problems to finish staff training

Messagede Ibarra-airlines » Sam Jan 06, 2018 01:32

When I open the task center where it tells me how much time is needed for completed a task or time for a new plane, I see that the personnel training is over but when you finish it in the application it is loaded and in the web appears that an error occurred.

I would like to know how to solve this thanks.

ID: 1780714


Image
Ibarra-airlines
 
Messages: 1
Inscription: Sam Jan 06, 2018 01:19
Nom de compagnie: IBARRA AIRLINES
ID Compagnie AM2: 1780714

Problems to finish staff training

Publicité

Publicité
 

Re: Problems to finish staff training

Messagede Amarelia » Mer Jan 10, 2018 12:52

Hi,

Sorry for the inconvenience.

I've shared your issue with our technicians :)
They will solve this as soon as possible!

We will let you know :)

Thank you in advance for your patience and understanding.
Don't forget, it's just a game and not real life ;) / N'oubliez pas, ce n'est qu'un jeu et non la réalité ;)
Amarelia
 
Messages: 563
Inscription: Mer Sep 21, 2016 15:12
Nom de compagnie: Starklines
ID Compagnie AM2: 537169

Re: Problems to finish staff training

Messagede Amarelia » Mer Jan 10, 2018 15:24

Hi,

We have fixed the issue, it should be ok now ;)
Don't forget, it's just a game and not real life ;) / N'oubliez pas, ce n'est qu'un jeu et non la réalité ;)
Amarelia
 
Messages: 563
Inscription: Mer Sep 21, 2016 15:12
Nom de compagnie: Starklines
ID Compagnie AM2: 537169


Retourner vers Airlines Manager: Professional

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité