Page 1 sur 1

Route not possible

MessagePosté: Mer Juin 12, 2019 08:07
de edertc
I am trying to open a route from ERS to WDH (both are my hubs), however, it is not possible. Neither under WDH nor ERS when selecting "Open New Route" the other airport is shown. Might the reason be, that the airports are "too close" to each other?

Thanks
C

Re: Route not possible

MessagePosté: Mer Juin 12, 2019 10:37
de crationis
You can’t open a route between airports that are so close to each other

Re: Route not possible

MessagePosté: Mer Juin 12, 2019 11:15
de edertc
And why? Makes no sense...

Re: Route not possible

MessagePosté: Mer Juin 12, 2019 11:57
de Steph34200
In AM2, the limit is 99 km.

It seems stupid ? But this the rule :)

Re: Route not possible

MessagePosté: Mer Juin 12, 2019 12:44
de edertc
Bad rule though, as it does not allow connections that exist in real life...

Re: Route not possible

MessagePosté: Mar Juin 25, 2019 22:35
de alekru
Because it's not with those kinds of planes. Why would you go through security and board the plane (~1 hour) and then fly for 15 mins, instead of just taking a car or taxi for 40 mins?

Re: Route not possible

MessagePosté: Mer Juin 26, 2019 11:48
de Steph34200
alekru a écrit:Because it's not with those kinds of planes. Why would you go through security and board the plane (~1 hour) and then fly for 15 mins, instead of just taking a car or taxi for 40 mins?


From Tahiti to Moorea, there is no road, only the sea or the air :D

Image