Index du forum[FR] Airlines Manager en Français> › Supports et Bugs> › AM Professional> Voir les nouveaux messages | Voir mes messages

Adidas Superstar Wit Burgundy

Tout ce qui concerne la version Professional (ex-AM 2)

Adidas Superstar Wit Burgundy

Messagede ir1huh8h+ » Mar Aoû 11, 2020 07:36

Image


De Schoenen Adidas Running werd geboren op de basketbalvelden in de jaren '70. Nu, meer dan 40 jaar later, is het silhouet een van de meest bekende klassiekers uit de adidas-catalogus. De Superstar is een lifestyle-item voor liefhebbers van streetwear. Deze keer brengt het Duitse merk ons ​​een versie die helemaal aan de meisjes is gewijd. De Superstar Bold heeft het klassieke ontwerp maar met een plateauzool. Dit nieuwste aanbod is gekleed in een zuivere witte en gouden kleurblokkering.


De Schoenen Adidas Heren Wit bevat vier exclusieve kleuropties voor dames van het adidas Superstar-model. Het pastelkleurige pakket heeft het shell-toe-model een make-over ondergaan, wat resulteert in een doorschijnende afwerking die je doet denken aan de jelly sandalen van vroeger. Details zijn onder meer het doorschijnende, matte TPU-bovenwerk dat een gelaagde, matte diepte heeft, maar je toch door de hele schoen laat kijken. Verkrijgbaar in uw keuze uit Solar Yellow, Purple Tint, Solar Pink of Vapor Pink.


De Schoenen Adidas Blauw is een gewijzigde versie van het klassieke basketbalmodel uitgerust met enkele kleine veranderingen. Als je goed kijkt, zie je dat het exclusieve damesmodel hetzelfde bovendeel draagt ​​maar dan bovenop een plateauzool wordt geplaatst. Dit paar houdt de zaken schoon voor de zomer en heeft een bovenwerk van wit leer dat vervolgens wordt gecompenseerd door de gouden accenten op het merk.


De steden waarnaar in het exclusieve ontwerp wordt verwezen, zijn onder meer Londen - met een herhaald Adidas Superstar Wit Burgundy op het voorpaneel - Parijs met een gouden fleur-de-lis-patroon en New York. Elders neemt de sneaker andere details uit de City Series, waaronder eerbetoon aan Buenos Aires, Tokio, Boston en Berlijn. De witte basis is afgewerkt met “20/50” reliëfdruk om de gezamenlijke jubilea te markeren.


https://www.packnieuwe.com/
ir1huh8h+
 
Messages: 3
Inscription: Mar Aoû 11, 2020 07:18
Nom de compagnie: CDSAFDS
ID Compagnie AM2: 0

Adidas Superstar Wit Burgundy

Publicité

Publicité
 

Retourner vers AM Professional

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 4 invités